Hotline: +32 (0)475 90 94 33

Camerabewaking

Camerabewaking is een zeer effectieve manier om u en uw persoonlijke bezittingen te beveiligen tegen agressie,diefstal of schade. Beveiliging met camerabewaking heeft zichzelf bewezen als een doeltreffend afschrik- en registratiemiddel.

Alarmsystemen

Het is belangrijk dat u zich veilig en beschermd voelt in uw woning of bedrijf.  Door het plaatsen van een elektronisch alarmsysteem wordt uw pand minder aantrekkelijk voor een inbreker. De systemen die wij u aanbieden zijn volledig aanpasbaar aan uw verwachtingen.

Branddetectie

Elke seconde telt! Goede voorbereiding is een must.
De schade van een brand en het gevaar voor personen is niet te onderschatten.  Zo vroeg mogelijk detecteren is de boodschap.

Toegangscontrole

Toegangscontrole is vooral voor bedrijven van groot belang.  Primair is toegangscontrole feitelijk niets anders dan “wie, waar en wanneer toegang tot …”.

Videofonie

De voordeur is de enige scheiding tussen uw pand en de buitenwereld. Het is dus van het allerhoogste belang die dicht te houden voor ongewenste bezoekers.

Verlichting

Van bij de oorsprong heeft licht een positieve invloed op de mens, vooral bij duisternis.  Verlichting geeft een veilig gevoel en biedt tal van beveiligingsvoordelen.

Sluit Menu